top of page

Clients and collaborations include BUN2BUN, WOLVA, MOXWORLD.ORG etc.

Riisun vaatteeni tienvarteen. 

Astelen puolipolkua metsään. Kuulen puron solisevan hiljaisena kauempana, tunnen vereni virtaavan yhtä lailla. Se valuu reittäni pitkin. Kuvittelen vereni ja puron olevan samasta lähteestä. Tunnen itseni vapaaksi ja voimakkaaksi.

 

Metsän kiemurtelevia polkuja astuessani mieleni hiljenee. Humisevat puut kuiskaavat astumaan peremmälle, syvemmälle metsään. Henkäys menneisyydestä puhaltaa hiuksiini. 

Maassa, lahonneet sammaloituneet puut tarjoavat suojaa metsän pienimmille. Täällä ei näe kuin sulkemalla silmänsä ja avaamalla mielensä. Täällä olemme kaikki yhtä, tasavertaisia, vailla aikaa tai paikkaa.

Metsänaukella, tuolla alkuvoiman suolla kohtaan nuo hauraat kasvit. Nuo taianomaiset kasvit kätkevät sisälleen salaisuuksia. Maan emonen on ne minulle kuiskannut. Ne parantavat ja vahvistavat, ne kantavat eteenpäin ja kertovat tulevasta- jos niille avautuu. Nuo ihmeet ovat meitä varten, ketkä uskaltavat katsoa ja kohdata luonnon, maan josta olemme luotu.

Anteeksi pyydellen ja luontomme peittäen, varjossa mutta silti vahvoina. Näin me olemme eläneet liian kauan, metsäkukat ja naiset; suurten puiden varjossa, kätkien alkuvoimamme muiden katseilta.

Storytelling and brand concept for Delipap WOLVA, 2020

Storytelling and brand concept work for Finnish brand Wolva
bottom of page